Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix (Scanpix)

Njåtun tilbake i slag

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Ida Njåtun (21) har lagt sykdommen bak seg og nærmer seg VM-formen.

På lørdagens 1500 meter under verdenscupstevnet i Vikingskipet klarte hun en sjetteplass. Det er tangering av hennes beste plassering denne sesongen.

Det lover godt foran allround-VM i Moskva neste helg.

- Det er godt å være tilbake der oppe, og det var gøy å se at jeg hang bra med. Jeg har tydeligvis kommet meg etter sykdommen. Sjetteplass i dag var oppløftende, sa Njåtun.

Askerjenta pådro seg kikhoste i desember og fikk ødelagt oppladningen til EM. Men etter en skikkelig treningsperiode har Njåtun funnet tilbake formen.

- I EM gikk jeg bare for en VM-plass. Da var jeg ikke i slag i det hele tatt. Nå har jeg hatt en ordentlig treningsperiode, og det trengte jeg. Det er godt å se at det ga utslag, fortalte Njåtun.

Håvard Bøkko ble nummer fem på 5000 meter for menn. Sverre Lunde Pedersen fulgte opp med 6.-plass. Det er ungguttens beste plassering i et verdenscupstevne noen gang.

Bøkko hadde tiden 6.25,09, mens Pedersen noterte 6.29,02.

Bob de Jong vant 5000-meteren med 6.21,23. Han slo annenmann og den nederlandske landsmannen Sven Kramer med 0.64 sekunder.

Det ble Nederland på 3.-plass også. Jan Blokhuijsen gikk på 6.22,47.

Alexis Contin fra Frankrike ble nummer fire med 6.24,30. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus