Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP/Scanpix

Zucca: - Jeg er ingen rockestjerne

Promotion med annonselenker

James Bond-gadgetsene du også kan få tak i

Oddsen med annonselenker

Disse mister helgens Premier League-runde

- Jo, det er du, kontrer amerikansk journalist.

Etter en lang periode i farmerligaen er Mats Zuccarello Aasen endelig tilbake i NHL.

Natt til mandag gjorde han comeback for New York Rangers og fikk etter kampen skryt av trener John Tortorella.

NHL-spill betyr også økt interesse her hjemme for hva nordmannen driver med borte i USA. Både norsk og svensk presse var selvfølgelig på plass for å følge «Zuccas» comeback.

- Ikke rockestjerne
Det at oslogutten er en stor stjerne i Skandinavia har ikke gått ubemerket hen hos amerikanerne heller. I et intervju med nettsiden Blue Shirts United blir han omtalt som en rockestjerne.

- Nei, jeg er ikke akkurat en rockestjerne. Men jeg er glad for at de hjemme følger med på det jeg gjør her, sier oslogutten.

- Jo, du er en rockestjerne, kontrer journalisten og påpeker at han har lagt merke til at både norsk og svensk presse fotfølger Zuccarello.

- Det er alltid litt ekstra oppmerksomhet sånn i begynnelsen, men etter hvert pleier ting å bli mer normalt. Men det er bra at de viser interesse, sier nordmannen.

- Stor dag
I møtet med New York Islanders fikk Zuccarello 10 minutter og 40 sekunder på banen. Dette var 24-åringens første kamp i nye Madison Square Garden.

- Det gikk veldig fort da jeg ble kalt tilbake, så jeg rakk egentlig ikke å tenke på kampen. Jeg var ikke nervøs og bare gledet meg til å spille foran fansen igjen, sier han.

- Det var en stor dag for meg da jeg fikk beskjeden om at jeg skulle tilbake. Det var en hyggelig beskjed å få. Det var fint å være tilbake og spille i Garden igjen, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Ikke bare meg
Osloguttens istid mot Islanders kom stort sett mens hans lag var én spiller mer på isen. Tre ganger scoret New York Rangers med Zuccarello på isen i power play.

- Det var nok ikke bare min fortjeneste at det gikk bra i power play. Men det gir alltid en god følelse når det fungerer og samarbeidet med lagkompisene sitter, sier nordmannen.

- Jeg spiller sammen med mange utrolige spillere. Jeg ville bare sørge for at de fikk pucken i gode posisjoner. Det var godt å se gutta igjen. Jeg har savnet dem, sier han.

- Kjempe om plass
Nå håper nordmannen å bli værende i NHL, men påpeker at han også trives godt i farmerlaget Connecticut Whale, der han har fått mye spilletid.

- Jeg ønsker selvfølgelig å være oppe i NHL og kjempe for en plass der. Men vi har en fin gruppe spillere i Hartford også. Jeg har fått spille mye og utviklet meg, sier han.

- Jeg har også hatt en god sesong utenfor isen, men ønsket er å spille på det høyeste nivået, avslutter han.

Se intervjuet her:

PS. Du kan følge New York Rangers' kamp mot Carolina Hurricanes på Viasat Sport og Viasat Sport HD natt til onsdag. Kampen går direkte fra 00.35.

comments powered by Disqus