Nettavisen.no

Tips oss 468 30 050
Foto: PAUL ELLIS (Afp)

Terry ute - Tevez inne

Den omstridte argentineren er tilbake i City-troppen, men John Terry blir ikke spilleklar.

Når Carlos Tevez gjør sitt etterlengtede comeback for Manchester City onsdag, blir det som innbytter.

Han får dermed sjansen til å legge bak seg opplevelsen fra forrige gang han var i kamptroppen ved å si «ja» når Roberto Mancini ber ham om å gjøre seg klar.

- Formen hans blir bedre, men jeg tror ikke at Carlos kan spille mer enn 25-30 minutter nå, sa Mancini tirsdag.

- En spiller som han trenger å spille, men 90 minutter er umulig nå. Om han kan spille en halvtime nå, så kan han være klar for en hel kamp om tre-fire kamper.

John Terry blir som ventet ikke spilleklar, noe Chelsea-manager Roberto Di Matteo bekreftet tirsdag.

- Det er fremdeles for tidlig for John Terry, sa Roberto Di Matteo ifølge Sky.

Tevez har ikke spilt for City siden han ifølge Mancini nektet å gjøre seg klar til å bli byttet inn i mesterligakampen mot Bayern München i september. Senere var argentineren på tre måneders tjuvperm i hjemlandet, og Mancini sa på ett tidspunkt at Tevez aldri ville spille for City igjen.

Etter en unnskyldning fra Tevez og takket være en mykere holdning fra Mancini er Tevez tilbake i City-troppen. Onsdag kommer han sannsynligvis på banen i den viktige og vanskelige kampen mot Chelsea. (©NTB)

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker fullt navn fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å være anonym, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntakstilfeller vil vi publisere slike anonyme innlegg etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør