Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: AFP/Scanpix

- Isfront mellom Mourinho og Casillas

Promotion med annonselenker

Denne dingsen trenger alle kontor

Oddsen med annonselenker

Leksand på kanten av stupet

Avis melder om mer trøbbel i Real Madrid-leieren.

Det har lenge blitt hvisket i gangene om en konflikt mellom Real Madrid-trener José Mourinho og keeper Iker Casillas.

Det hele startet i etterkant av supercupmøtet mellom Real og Barcelona i august i fjor, da Casillas i etterkant unnskyldte trenerens oppførsel.

Den kontroversielle portugiseren stakk blant annet fingeren i øyet på Barcas assistenttrener Tito Vilanova i etterkant av matchen.

Vil ha ny keeper
Flere spanske aviser hevdet allerede den gang at det var en isfront mellom de to profilene og at Mourinho følte at Casillas rokket ved hans autoritet.

Nå skriver Madrid-avisen Diario AS at det fortsatt skal være problemer mellom de to og at det dårlige forholdet mellom de profilene skal ha blusset opp igjen.

Ifølge avisen skal Mourinho være misfornøyd med keeperens opptreden i feltet. Avisen skriver imidlertid også at treneren er godt fornøyd med det Casillas gjør på strek.

Real Madrid ledet lenge La Liga klart foran Barcelona, men har avgitt poeng den siste tiden. Mourinho mener at keeperen har en del av skylden for dette.

Portugiseren skal derfor ha gitt beskjed om at klubben må hente inn en ny målvakt foran neste sesong. Det liker veteranen Casillas dårlig.

30-åringen har voktet buret til hovedstadsklubben i over et tiår. Han fikk sin debut tilbake i 1998/99-sesongen i svært ung alder og har siden vært en ener i buret.

Casillas har over 430 ligakamper for klubben og nærmer seg 700 kamper totalt. Det ville nok ikke falle i god jord blant fansen om Mourinho vraket keeperen.

Enig med City?
Hvorvidt José Mourinho blir værende i Real Madrid etter den inneværende sesongen er også usikkert. Han skal angivelig også være på kant med flere andre spillere.

Flere tror at portugiseren kommer til å forlate jobben allerede i sommer, om Real Madrid vinner La Liga. Klubben ligger for øvrig også godt an i Champions League.

Mourinho har blitt koblet til en rekke jobber den siste tiden. Blant annet skal gamleklubben Chelsea vært på jakt etter den snakkeglade treneren.

Fredag meldte også spanske medier at Manchester City kan være neste stopp. Ifølge ABC Punto Radio skulle allerede en avtale være på plass mellom partene.

Disse ryktene stammer imidlertid trolig fra Barcelona-avisen Sport, og må dermed tas med en stor klype salt. Treneren har allerede gått ut å avfeid ryktene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus