Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Pa Photos

Gamst sentral i livsviktig seier

Promotion med annonselenker

Årets påskesalg er i gang: Dette sparer du penger på

Oddsen med annonselenker

Påskens TV-sendte fotballkamper

Mens Bolton avga viktige poeng hjemme mot Swansea.

BLACKBURN - NORWICH 2-0 :

Blackburn var avhengig av seier for å ikke havne i bakleksa i nedrykkskampen. Det kan virke som at alvoret har sunket inn hos hjemmelagets spillere, for det var Blackburn som gikk opp i ledelsen.

Gamst-assist
Etter en tam start på kampen, gikk Blackburn opp i ledelsen fem minutter før pause. Og det var en nordmann som skapte målet.

Morten Gamst Pedersen fikk ballen på Blackburns venstreside, og slo et fantastisk innlegg inn mot Mauro Formica. Argentineren hadde løpt seg fri på bakerste stolpe og tok godt vare på Gamstens nydelig innlegg. Dermed gikk hjemmelaget opp i 1-0, et resultat som sto seg til pause.

Etter hvilen fortsatte Blackburn presset mot bortelagets mål.

Herlig mål
Junior Hoilett fikk ballen helt ute ved sidelinjen og trakk seg innover i banen med en frekk hælflikk. Deretter banket han til med innoverskru fra 25 meter og skrudde ballen vakkert helt oppunder tverrliggeren, og godt ut til siden. Norwich-keeper John Ruddy strakk seg så lang han er, men var aldri i nærheten av å stoppe ballen. Nydelig scoring av Hoilett.

Blackburn hadde god kontroll på oppgjøret, og kontrollerte inn tre viktige poeng. Nå ligger de kun ett poeng under streken, men QPR kan rykke ifra med poeng mot Tottenham senere lørdag kveld.

BOLTON - SWANSEA 1-1:

I kampen mellom Bolton og Swansea var det hjemmelaget som trengte poengene mest. Bolton lå før kampen på nedrykksplass, og fikk ikke en god start på kampen. Det tok nemlig bare fem minutter før Scott Sinclair sendte Swansea i ledelsen.

Sinclair avanserte fremover, tok seg forbi noen motspillere og smalt ballen i mål fra 16 meter. En vakker scoring fra Sinclair.

Men gleden skulle bli kortvarig. Ti minutter senere utlignet nemlig Bolton, da Chris Eagles scoret fra kort hold. 1-1 var også stillingen til pause.

Etter hvilen fortsatte Bolton å kjempe for alle poengene, men Swansea sto imot.

Kampen ebbet ut på stillingen 1-1, og det ga to poeng mindre enn Bolton sårt har behov for. En trøst får være at de har to kamper mindre spilt enn de fleste av nedrykksrivalene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus