Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: LLUIS GENE (Afp)

Henter Piqué inn i varmen igjen

Reisetips med annonselenker

De 25 beste hotellene i Hellas

Oddsen med annonselenker

- Søderlund og Selnæs fortsetter seiersrekken

Pep Guardiola graver frem Gerard Pique igjen og gir ham klar beskjed.

Gerard Piqué har vært en av hjørnesteinene i Barcelona de siste sesongene. Men mot Chelsea i den første semifinalekampen i Champions League og i helgens seriefinale mot Real Madrid fant ikke Pep Guardiola plass til 25-åringen i startelleveren.

- Selvsagt skulle jeg gjerne spilt mot Chelsea og Real Madrid, men det vil være feil å tenke på de to kampene nå, sier Piqué foran tirsdagens returoppgjør mot Chelsea.

Skal stanse Drogba
Der kommer han nemlig til å stille på banen fra start med én primæroppgave: å stanse Didier Drogba.

Og det skjer etter at Piqué har spilt 90 minutter bare tre ganger i Champions League denne sesongen, og 12 ganger i ligaen.

Piqué har fått kritikk denne sesongen fordi hans romanse med sangstjernen Shakira angivelig har tatt fokus bort fra fotballen. På spørsmål om han trodde at vrakingen i de to siste kampene bare skyldtes fotballfaglige grunner, svarte Piqué:

- Jeg håper det, men du må spørre Guardiola.

- Trenger et privatliv
Som sagt så gjort.

- Gerard har et travelt liv. Jeg kan ikke fortelle en spiller hva han skal gjøre i privatlivet, fordi han trenger et privatliv, sier Guardiola, ifølge The Independent .

Piqué kommer til å spille midtstopper sammen med Javier Mascherano i tirsdagens kamp, mens Carles Puyol flyttes ut på venstreback.

Piqué mener ikke at Barcelonas to tap den siste uken kan skyldes at spillerne er slitne.

- Trøtthet er ikke noe noen tenker på. hvor mange sjanser har vi til å komme til Champions League-finalen? Vi måt gi alt, vi må komme oss til München.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

comments powered by Disqus