Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: LLUIS GENE (Afp)

Henter Piqué inn i varmen igjen

Promotion med annonselenker

De 283 tingene du må ha opplevd før du dør

Oddsen med annonselenker

Bryter ut i latter av kompisens Godset-mobbing

Pep Guardiola graver frem Gerard Pique igjen og gir ham klar beskjed.

Gerard Piqué har vært en av hjørnesteinene i Barcelona de siste sesongene. Men mot Chelsea i den første semifinalekampen i Champions League og i helgens seriefinale mot Real Madrid fant ikke Pep Guardiola plass til 25-åringen i startelleveren.

- Selvsagt skulle jeg gjerne spilt mot Chelsea og Real Madrid, men det vil være feil å tenke på de to kampene nå, sier Piqué foran tirsdagens returoppgjør mot Chelsea.

Skal stanse Drogba
Der kommer han nemlig til å stille på banen fra start med én primæroppgave: å stanse Didier Drogba.

Og det skjer etter at Piqué har spilt 90 minutter bare tre ganger i Champions League denne sesongen, og 12 ganger i ligaen.

Piqué har fått kritikk denne sesongen fordi hans romanse med sangstjernen Shakira angivelig har tatt fokus bort fra fotballen. På spørsmål om han trodde at vrakingen i de to siste kampene bare skyldtes fotballfaglige grunner, svarte Piqué:

- Jeg håper det, men du må spørre Guardiola.

- Trenger et privatliv
Som sagt så gjort.

- Gerard har et travelt liv. Jeg kan ikke fortelle en spiller hva han skal gjøre i privatlivet, fordi han trenger et privatliv, sier Guardiola, ifølge The Independent .

Piqué kommer til å spille midtstopper sammen med Javier Mascherano i tirsdagens kamp, mens Carles Puyol flyttes ut på venstreback.

Piqué mener ikke at Barcelonas to tap den siste uken kan skyldes at spillerne er slitne.

- Trøtthet er ikke noe noen tenker på. hvor mange sjanser har vi til å komme til Champions League-finalen? Vi måt gi alt, vi må komme oss til München.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus