Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

Rosenborg-talent til Fredrikstad

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Spesiell ordning gjør avtalen mulig.

Selv om overgangsvinduet i norsk fotball er stengt, er det fortsatt mulig å styrke stallen med unge spillere.

I norsk fotball finnes det nemlig en spesiell utlånsordning for spillere på ungdomslandslagene. Disse spillerne kan bli leid ut utenfor overgangsvinduet.

Og det er nettopp dette Fredrikstad har benyttet seg av når de nå har hentet 19 år gamle Daniel Berntsen til klubben.

Berntsen har opprinnelig kontrakt med Rosenborg, men i tidsrommet 25. april til 24. mai, skal han altså ikle seg den hvite og røde drakten.

Klubbene og spilleren er enig om avtalen og kun formaliteter gjenstår før det hele er i boks, skriver FFK i en pressemelding.

Østfold-klubben håper å ha 19-åringen spilleklar allerede til lørdagens kamp mot nykommer Sandens Ulf.

- Både for oss og Daniel vil dette være en fin mulighet for spilletid i Tippeligaen, som det så langt har blitt lite av i Rosenborg. For tiden er det stor konkurranse om posisjonene på midtbanen vår, og det er ikke lett å spille seg inn der. Derfor er dette en god løsning nå slik at Daniel får spilt kamper på høyeste nivå, sier sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun til rbk.no.

Berntsen startet karrieren i Bodø/Glimt og fikk sitt store gjennombrudd der i 201-sesongen. Han ble hentet til Rosenborg i år.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus