Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: AFP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Reisetips med annonselenker

Santorini – en gresk idyll

Oddsen med annonselenker

André (18) fikk England-sjokk: - Jeg klarte ikke mer

Chelsea punger ut 325 millioner for ny spiss. Schmeichel mot Premier League-comeback.

Vi starter lørdagens spalte i Merseyside, der områdets best plasserte klubb for tiden sonderer markedet etter forsterkninger.

Everton og manager David Moyes håper å bli enig med Tottenham om å gjøre Steven Pienaar til Everton-spiller på permanent basis igjen. Dette melder spillerens agent via Liverpool Echo.

Sørafrikanske Pienaar fikk ikke mye tillit av Harry RedknappWhite Hart Lane, men har funnet tilbake til gamle takter i utlånsperioden på Goodison Park.

Samtidig vil Everton forsøke å forsterke midtbanen ytterligere til sommeren ved å lokke Clint Dempsey til klubben fra Fulham. Det stadig tilbakevendende problemet for Toffees, mangelen på penger, kan imidlertid sette en stopper for en overgang, skriver Daily Mail.

Moyes ønsket seg Dempsey i spillerstallen allerede før amerikaneren kom til Craven Cottage fra New England Revolution i 2007.

Hos de røde i Merseyside er det dog fortsatt mer igjen i pengesekkene. Det til tross for at de siste årenes milliardinvesteringer kun har ført Liverpool lenger nedover på Premier League-tabellen.

Nå er klubben villig til å bla opp nærmere 150 millioner kroner for Bolognas 21-årige midtbanespiller Gaston Ramirez. Dette ifølge Metro.

Trangt på bussen, pugging på jussen eller bare lei russen? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Arsenal fører an i kappløpet om å hente å hente Athletic Bilbaos Javi Martinez. Men Arsène Wenger må nok grave dypt i lommeboka for å lykkes med å signere 23-åringen.

Manchester United og Barcelona ønsker nemlig også den energiske defensive midtbanespilleren, og en overgang forventes å være verdt opp mot 300 millioner kroner, skal vi tro Daily Mail.

Samme avis melder at mesterligafinalist Chelsea er i ferd med å spikre en avtale om kjøp av kraftspissen Hulk (25) fra Porto. Prisen for å kjøpe fra brasilianeren skal ligge helt oppe i 325 millioner kroner. Hulks agent har allerede avslørt at fire Premier League-klubber snakker med spissen om en overgang.

Tottenhams skuffende vårsesong har før til at jakten på nye spillere nok en gang trappes opp på vårparten.

Espanyols Javi Marquez skal ifølge Talksport være et aktuelt navn, ettersom midtbanespilleren har avslått et nytt kontraktstilbud fra katalanerne. Spurs kan imidlertid vente seg kamp fra Newcastle om 25-åringen.

En annen mann som skal være ønsket på White Hart Lane er Leicesters sisteskanse Kasper Schmeichel, hevder footylatest.com. Peter Schmeichels 25-årige sønn ses på som en langsiktig erstatter for aldrende Brad Friedel (40) mellom stengene.

Den walisiske landslagsspilleren Joe Allen (22) er også blitt koblet til Tottenham, samt Manchester United og Liverpool. Men Allen forsikrer ifølge Daily Mirror at han blir i Swansea.

Til slutt tar vi med at Arsenal, Manchester City og Chelsea alle ønsker å hente Crewe Alexandras 18-årige midtbanetalent Nick Powell. Dette skriver Metro.

Powell er tidligere blitt omtalt som den beste spilleren noen gang i Crewes velrenommerte akademi.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus