Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

Johnsen med mål nummer hundre

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Utnyttet tabbe og endte 1196 minutter med måltørke.

STABÆK - ODD 0-2:

Da Frode Johnsen satte inn kampens første mål i møtet mellom Stabæk og Odd Grenland lørdag, hadde det gått 1196 minutter siden sist veteranen scoret i Tippeligaen.

Målet var også den tidligere japanproffens 100. mål på det øverste nivået i Norge. Et jubileum Odd Grenland-spilleren altså måtte vente lenge på.

Scoringen kom etter skikkelig rot bakerst hos hjemmelaget Stabæk. David Hanssen headet ballen forbi sin egen keeper Jan Kjell Larsen allerede i det 3. minutt

- Åpnet mål
Johnsen takket og bukket å satte ballen i det åpne målet. En super start for gjestene fra Skien.

- Det var åpent mål, men det er jo mål det òg, sa Johnsen til TV 2 etter kampen.

Takket være Torgeir Børven ble det tre greie poeng for Odd mot bunnlaget fra Bærum. Spissen satte inn 2-0 etter en halvtimes spill på Nadderud.

Dermed kunne gjestene juble for tre kjærkomne poeng. Odd har fått en litt tung start på sesongen, men ifølge Johnsen er selvtilliten fortsatt på topp i spillergruppa.

- Selvtilliten har vært der, og humøret også, men det er klart at det er kjedelig å bare ha fire poeng. Vi skulle slått Fredrikstad også, men da klarte vi ikke å få ballen i mål, sa han.

Frisparkperle
Kampens fineste prestasjon var det likevel Børven som sto for. Den målfarlige unggutten tok godt vare på et frispark i det 30. minutt.

Fra rundt 20 meter satte Odd-spilleren ballen pent i keeperhjørnet uten at jan Kjell Larsen rakk å reagere. Stabæk klarte aldri å slå tilbake.

Bæringene kom mer til hektene i andre omgang, men klarte ikke å sette ballen i nettet på godkjent vis. Vertene fikk to mål annullert i løpet av andre omgang.

Laget ligger derfor helt sist i Tippeligaen etter seks kamper.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus