Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Andrew Yates (AFP)

Mandagens Premier League-rykter

Shopping med annonselenker

De hotteste jakkene for gutta

Oddsen med annonselenker

- Lazio tar første stikk

Er det klart for en sjokkovergang?

Dimitar Berbatov har stort sett varmet benken hos Manchester United denne sesongen. Nå kan det være klart for en sjokkovergang til sommeren, ettersom Liverpool skal vurdere et bud på bulgareren. Merseyside-klubben må riktignok få fingeren ut. Barcelona skal nemlig også være interessert i spissen. Det spørs hvor populær Berbatov hadde blitt i den røde delen av Manchester, skulle han velge å gå til rivalen.
(caughtoffside og El Mundo Deportivo)

Liverpools, Dirk Kuyt, skal også være på Barcelonas ønskeliste.
(El Mundo Deportivo)

Manchester United og Newcastle vurderer begge å legge inn et bud på 6,5 millioner pund for den franske høyrebacken, Mathieu Debuchy, etter at Lille har indikert at spilleren kan få forlate klubben til sommeren.
(Metro)

Raul var en helt i Real Madrid, og har blir en favoritt blant fansen i Schalke etter å scoret 27 ganger på 63 bundesligakamper. Nå skal spanjolen prøve lykken i Qatar, hvor han vil spille for klubben Al Sadd. Noe som trolig er skuffende nytt for flere engelske klubber som har vært interessert i å hente spanjolen.
(Daily Mirror)

Liverpool ønsker å hente svenske Rasmus Elm. Svensken er derimot ikke sikker på om han kommer til å forlate nederlandske AZ Alkmaar. 24-åringen skal nemlig ha sagt at han «trives godt» der han er.
(Metro)

Tottenhams styreformann, Daniel Levy, har sagt at klubben ikke kommer til å selge noen av sine stjerner i det kommende overgangsvinduet. I stedet ønsker Spurs å forsterke laget.
(Sky Sports)

Amerikanske Tim Howard kan få konkurranse i Everton-buret etter at klubben skal være på jakt etter Olympiakos-keper Balazs Megyeri. Det er forventet at ungareren vil koste 800 000 pund. (Daily Mirror)

Juventus-legende, Alessandro del Piero, har sagt at det alltid har vært en drøm å spille i England. Italieneren skal nå være linket til Arsenal.
(tribalfootball)

Blackburns Junior Hoilett har tidligere vært linket til Tottenham og Arsenal. Men nå kan det se ut som om Blackburn-vingen kan komme til å ende opp utenfor Englands grenser, ettersom Steve Kean skal ha uttalt at det er stor interesse for spilleren «abroad». Hoiletts kontrakt går ut til sommeren, og det er lite trolig at vingen ønsker å forlenge noen avtale med Championship-klubben.
(tribalfootball)

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus