Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Alexander Winger/Mediehuset nettavisen

Stabæk-spiller funnet død

Promotion med annonselenker

Bruker du Runkeeper? Da vil du digge dette!

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Tor-Marius Gromstad hadde vært savnet siden lørdag.

Den savnede Stabæk-spilleren Tor-Marius Gromstad ble mandag morgen funnet død. Politiet oppplyser om en fallulykke på en byggeplass i Oslo sentrum.

Stabæk bekrefter dødsfallet mandag ettermiddag på sine nettsider.

22-åringen ble meldt savnet lørdag kveld, og familie, lagkamerater, støtteapparatet, venner og frivillige har deltatt i helgens leteaksjon.

En ulykke
Det var i sjutiden mandag morgen at det ble funnet en død person i bydelen St. Hanshaugen i Oslo. Personen er nå identifisert som Tor-Marius Gromstad.

22-åringen ble sist sett i området rundt Bislett tidlig lørdag morgen.

Sørlendingens familie skal være varslet om dødsfallet. Ifølge Stabæk skal det altså dreie seg om en ulykke, og politiet mistenker ikke noe kriminelt.

- Det er med sorg vi har mottatt budskapet om at Tor-Marius er død, og våre varmeste tanker går til hans familie, sier daglig leder i Stabæk, Hallgeir Åndal.

- Dette er en svært tung dag for alle berørte, sier Åndal videre.

Minnestund
Spillere, trenere og ansatte i klubben ble mandag morgen orientert om dødsfallet. Dette skjedde rundt 11-tiden på Stabæks hjemmebane, Nadderud i Bærum.

- Vi vil samles til en minnestund senere mandag. Nå er det viktig at vi er sammen, og tar vare på hverandre, sier Åndal.

- På vegne av Stabæk ønsker jeg å takke alle som har bidratt i leteaksjonen, og som støtter oss og viser omsorg i en vanskelig tid, sier han videre.

Gromstad kom til Stabæk fra Arendal i 2007 og forsvarsspilleren har spilt fra start i seks av åtte kamper i Tippeligaen så langt denne sesongen.

Kamp utsatt
Totalt har 22-åringen fått med seg 43 kamper for klubben, hvorav 29 fra start.

Andrelagskampen mellom Asker og Stabæk 2 mandag kveld har blitt utsatt som en følge av dødsfallet.

Norges Fotballforbund har også bestemt at 16. maikampen mellom Stabæk og Vålerenga blir utsatt på grunn av den tragiske hendelsen.

LES MER: Vålerenga - Stabæk utsatt

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus