Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (SCANPIX)

Nå har Gjelsten uttalt seg om Solskjær

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Kritisk til VIFs talentbehandling: - Urettferdig

- Jeg bidro med 20-30 millioner kroner, og det hadde jeg aldri gjort om jeg visste at Solskjær skulle forsvinne etter ett år, sier investoren.

Bjørn Rune Gjelsten gjestet NRKs sportsrevy søndag kveld, og der uttalte han seg om Solskjær-saken.

Investoren forteller at Molde og Solskjær hadde en 3-5-års plan da han treneren ble ansatt.

- Målet vårt var å skape en toppklubb over tid, og det har vi ikke rukket ennå. Vi var kanskje ikke forberedt på at tilbudene kunne komme så tidlig, sier Gjelsten om jobbtilbudene til Solskjær.

- Jeg bidro med 20-30 millioner kroner, og det hadde jeg aldri gjort om jeg visste at Solskjær skulle forsvinne etter ett år, uttaler Gjelsten.

Les også: - Solskjær trosset klubbledelsens ordre

Molde-investoren forteller at planen var at Solskjær skulle få bruke pengene. Gjelsten sier han kommer til å fortsette med å støtte Molde.

Gjelsten forteller også at Kjell Inge Røkke blir med videre som privatperson, og vil tilby Molde å leie Aker Stadion gratis.

Mens Bjørn Rune Gjelsten uttalte seg til NRK, var Molde opptatt med å spille med Sandnes Ulf. Ole Gunnar Solskjærs mannskap sikret en 2-0-seier, etter scoringer av Joshua Gatt og Jo Inge Berget.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus