Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Juri Kadobnov / AFP

Russland styrte alt i VM-finalen

Shopping med annonselenker

Hoka tar fjellstøvler til et helt nytt nivå

Oddsen med annonselenker

Oddsekspertene tror Norge taper

Helsingfors (NTB): Stjernegalleriet til Russland ble som ventet et nummer for stort for Slovakia søndag. Russerne vant VM-finalen i ishockey med 6-2.

RUSSLAND - SLOVAKIA 6-2: Slovakene startet finalen forrykende med å ta ledelsen allerede etter et drøyt minutt ved den høyreiste backen Zdeno Chára

Slovakia har overrasket stort i VM. Etter en haltende innledning så skjerpet slovakene seg grundig og vant de fem siste oppgjørene i gruppespillet. Deretter ble forhåndsfavoritt Canada slått ut i kvartfinalen, mens erkerival Tsjekkia måtte strekke våpen i semifinalen.

Russland reiste seg etter Slovakias sjokkåpning og viste at de ikke hadde noen intensjon om å tape sin første kamp i mesterskapet da det sto om gull.

Sergej Semin utlignet midtveis i første periode., men det var i midtperioden russerne virkelig tok et jerngrep om kampen. Alexander Perezjogin, Alexei Teresjenko og Semins annet mål ga 4-1-ledelse etter to perioder.

Pavel Datsjuk og toppscorer Jevgenij Malkins mål de siste tjue minuttene levnet ingen tvil om hvem som var det beste laget, til tross for at Chára klarte å få inn en redusering for Slovakia. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus