Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Michael Regan (Getty Images / All Over Press)

- Dette har jeg ikke fortjent

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

18-åringen forbløffet Tippeliga-eksperten: - Har vært enorm

Dimitar Berbatov føler seg urettferdig behandlet.

Dimitar Berbatov har slitt med lite spilletid i Manchester United denne sesongen, og bulgareren innrømmer at det nærmer seg slutten på han tid på Old Trafford.

30-åringen ble Uniteds toppscorer i 2010-2011, men har måttet finne seg i å sitte på benken mesteparten av årets sesong.

Frustrert over behandlingen
I et intervju med bulgarsk TV innrømmer den tidligere Tottenham-spissen at det har vært frustrerende.

- Min tid i United er i ferd med å renne ut. Jeg føler meg ikke lenger verdifull for klubben. Jeg synes jeg har gjort det bra da få gangene jeg har fått sjansen, men jeg er frustrert over måten dette har skjedd på. Jeg synes ikke jeg har fortjent det, sier Berbatov til BTV.

Den ellers så rolige spissen virket noe misfornøyd med manager sir Alex Ferguson og hintet i retning av at han føler seg lurt av den skotste manageren.

- Jeg snakket med ham ti ganger eller mer og han sa alltid at det ville finnes en plass til meg i laget. Men jeg fortsatte likevel å sitte på benken.

- Går aldri til City
Bulgareren er tydelig på at han trolig har spilt sin siste kamp for Manchester United.

- Jeg har verdighet og sluttet å gå i slike samtaler. Det er klart nå at jeg forlater United - det er opplagt at jeg må gjøre det.

Den tidligere Leverkusen-spissen ser dermed ut til å forlate Old Trafford denne sommeren, men ga ikke noen hint om hvor han så for seg sin framtid. Én ting kunne han imidlertid love.

- Jeg ser etter en ny klubb nå, jeg vet at jeg fremdeles kan spille på høyeste nivå, men jeg kommer aldri til å gå til Manchester City. Jeg er en lojal person og har tidligere hatt muligheten til å signere for City, men jeg valgte United.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus