Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Charles Platiau / REUTERS

Clijsters gir seg etter US Open

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Den belgiske tennisspilleren Kim Clijsters legger snart opp for annen gang. Etter US Open i høst setter 28-åringen karriereslutt.

I 2009 gjorde Clijsters comeback etter at hun hadde fått en datter. Nå nærmer det seg igjen slutt for den tidligere verdenseneren. Hun avslutter med prestisjefylte US Open.

- Det er i den turneringen jeg har hatt mine største triumfer. Derfor er den veldig spesiell for meg, sier Clijsters.

Fire grand slam-titler er det blitt på den belgiske tennisjenta. Tre av dem er hentet på tennisanlegget i Flushing Meadows like utenfor New York, hvor US Open spilles.

En hofteskade gjør at Clijsters ikke deltar i Roland-Garros neste uke. Hun håper derimot å rekke Wimbledon i juni. Clijsters deltar også i OL. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus