Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images / All Over Press

Drogba hyllet under stafett

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Tusenvis av mennesker heiet ham frem.

Chelseas mesterligahelt Didier Drogba ble hyllet da han onsdag deltok i den olympiske fakkelstafetten, dagen etter at han offentliggjorde at han forlater London-klubben.

Tusenvis av mennesker langs løypa i Swindon heiet på Drogba mens han løp, og selv om det er et godt stykke fra London var mange av dem ikledd Chelsea-drakter.

34-åringen fra Elfenbenskysten scoret utligningsmålet rett før slutt i mesterligafinalen mot Bayern München og satte senere inn det avgjørende straffesparket da Chelsea vant turneringen for første gang.

Tirsdag gjorde han det klart at det var den perfekte avslutningen, og at han forlater Chelsea. Han skal være i samtaler med kinesiske Shanghai Shenhua.

- Vi har hatt samtaler, men det ble avgjørende at jeg har vunnet alt jeg kan vinne og scoret i de fleste finalene. Alt jeg gjorde var for fansen, og jeg håper de forstår min avgjørelse, sa Drogba.

Onsdag fikk han svaret han ønsket. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus