Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS

12 kamper for Barton

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Tyskland må slå Polen

QPR-spiller straffes hardt.

Queens Park Rangers reddet plassen i Premier League, til tross for tap mot seriemester Manchester City i siste serierunde.

Det kan de ikke takke kaptein Joey Barton for. Ti minutter ut i den andre omgangen plantet den tidligere City- og Newcastle-spilleren albuen i Carlos Tevez. Assistentdommeren fikk med seg hendelsen og Barton ble tildelt det røde kortet.

Men 29-åringen stoppet ikke der. På vei ut kneet han Sergio Agüero i ryggen, før han forsøkte å skalle ned City-kaptein Vincent Kompany.

Nå har det engelske fotballforbundet bestemt seg for å utestenge Barton i 12 kamper, melder fotballforbundet på sine egne hjemmesider.

I tillegg må Barton ut med 75.000 pund for oppførselen mot Manchester City.

Dermed mister den profilerte midtbanespilleren store deler av neste Premier League-sesong.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus