Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AP/Scanpix

- Mitt dårligste løp på tre år

Shopping med annonselenker

Hoka tar fjellstøvler til et helt nytt nivå

Oddsen med annonselenker

Oddsekspertene tror Norge taper

Usain Bolt mener han løp sin dårligste 100 meter siden 2009.

Usain Bolt vant sin første Europa-start for året, men manglet eksplosiviteten og sa etter 100-meterseieren i Ostrava at han ikke har løpt dårligere siden et løp i Canada i 2009.

- En veldig dårlig dag i startblokkene. Så mye mer er det ikke å si om dette. Da starten gikk skjønte jeg nesten ikke helt hva som var i ferd med å skje. Jeg manglet totalt eksplosiviteten.

- Når jeg ikke får til starten, så blir løpet gjerne dårlig også, for det er i startøyeblikket jeg setter sammen løpet mitt, forklarte Bolt etter seieren i fredagens World Challenge-stevne.

Han lå langt bak konkurrentene på de første meterne, og det var ikke før etter 60-70 meter at han var i teten.

Fra da og inn til mål var han suveren, men tiden ble temmelig ordinær i et snaut sekundmeters motvind. Bolt løp inn til 10,04.

Han hadde veteranen Kim Collins rett bak seg, men den gamle verdensmesteren fra St. Kitts og Nevis ble slått med 15 hundredeler.

Det var utklassing. Tredjeplassen i løpet gikk til amerikanske Darvis Patton med 10,22 sekunder.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus