Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Afp/Scanpix

Solberg inn i tetstriden

Promotion med annonselenker

Bruker du Runkeeper? Da vil du digge dette!

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Nordmannen på tredjeplass i Hellas.

Sebastien Loeb leder Rally Hellas etter første dag. På andreplass følger Jari-Matti Latvala, mens Petter Solberg et nummer tre.

Finnen ligger 6,5 sekunder bak franskmannen, mens Ford-kollega Petter Solberg er 17.7 sekunder bak lederen.

Den norske rallyføreren vant to av etappene fredag og kjørte seg med det godt inn i tetstriden i Hellas. Rallyet fortsetter lørdag.

Dette betyr at nordmannen er den føreren med flest fartsprøvetriumfer etter fem VM-runder. Hele 30 ganger ha Solberg vært raskest.

Bak ham følger Latvala med sine 26 og Loeb med sine 22. Fredag tok Latvala flest fartsprøver. Finnen var raskest på fem av de.

Solberg fikk en litt treg start på Rally Hellas, på grunn av feil dekkvalg, men hentet seg fint inn og lå som nummer seks etter første dag.

Mads Østberg tapte stort etter et uhell på den siste fartsprøve og er kjørt av med nesten fem og et halvt minutt opp til teten.

Andreas Mikkelsen er nummer ti totalt, men toer i S2000-klassen. Kun Skoda-makker Sebastien Ogier er foran nordmannen med et drøyt minuttet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus