Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Getty Images

Hazard klar for Chelsea

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Påskens TV-sendte fotballkamper

Champions League-vinneren vant drakampen om supertalentet.

Lille-stjernen Eden Hazard er blitt koblet til det som kan krype og gå av storklubber det siste året.

Selv har hovedpersonen vært klar på at han forlater Lille denne sommeren, og mandag fortalte han at han hadde bestemt seg for hvilken klubb som blir neste steg.

Valgte Chelsea
Nå er det altså klart, Hazard har skrevet under for Chelsea.

- Jeg signerer for Champions League-vinneren, skriver Hazard på sin twitterkonto.

Det må nevnes at Hazard ikke sier at det er årets Champions League-vinner han signerer for, men han vil trolig bli lagt for hat om han nok en gang spiller katt og mus med fotballfansen der ute.

Ifølge Sky Sports ga Chelsea tillatelse til å annonsere overgangen via Twitter, så lenge han ikke gir noen intervjuer før klubben selv har bekreftet overgangen. I skrivende stund har Chelsea ikke bekreftet noe som helst.

Pris usikker
Belgieren skal ha en klausul i sin kontrakt som gjør at Lille må slippe ham om noen byr 40 millioner euro, men det er usikkert om Chelsea har benyttet seg av denne klausulen.

Det er ikke kjent hvor mye Chelsea må ut med for 21-åringen, men billig er han ikke.

Hazard har vært i strålende form for Lille denne sesongen, og noterte seg for 20 mål og 15 assist i Ligue 1. Han ble også kåret til årets spiller i Frankrike.

Nummer ti-rollen
Hazard har tidligere vært klar på at han ønsker en playmakerrolle i sin nye klubb, den såkalte nummer ti-rollen.

- Jeg scoret 20 mål i løpet av sesongen og hadde flest assists i ligaen. Jeg hadde aldri verden trodd jeg skulle gjøre det så bra, har belgieren uttalt.

- Jeg kunne ikke ha spilt en så viktig rolle om jeg hadde blitt flyttet til en annen posisjon. Jeg ønsker kun å spille i nummer ti-rollen, det er min drøm og det vil være avgjørende for klubbvalget, mener den offensive spilleren.

Nå får han trolig viljen sin i Chelsea.

Hazard valgte å signere for franske Lille i 2007. Der har han spilt seg inn i hjertene til fotballelskere over hele verden, og belgieren er sett på som et av Europas største talenter. Nå fortsetter eventyret i England.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus