Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Afp/Scanpix

Neymar og Pato lekte med USA

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Brasil hadde ingen problemer mot amerikanerne.

Landover, Maryland (NTB-Reuters): USA var høyt oppe etter 5-1-seieren mot Skottland lørdag, men landet fort. Anført av superstjernen Neymar vant Brasil 4-1 natt til torsdag.

Neymar scoret det første målet på straffe og hadde to målgivende pasninger i kampen som ble spilt i Landover, Maryland. 17 av spillere som var i aksjon for Brasil, kan komme til å delta for landet i OL-turneringen i fotball i London.

20 år gamle Neymar fra Santos imponerte foran en rekke europeiske storklubber som fulgte kampen.

- Det er ikke hver dag du kan drible med å ta med ballen over hodet eller mellom beina, men jeg fikk ett mål og hadde to avgjørende pasninger, så jeg er ganske godt fornøyd, sa Neymar.

Brasil har et godt tak på USA. 16-1 viser statistikken. Eneste gang amerikanerne har vunnet, var i 1998 (1-0). Neymar ordnet 1-0 etter 12 minutter. Thiago Silva doblet da han headet en corner fra Neymar i mål etter 26 minutter. Herculez Gomez reduserte like før pause.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus