Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Lise Åserud/Scanpix

Slik blir Tour de Ski 2012

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Kritisk til VIFs talentbehandling: - Urettferdig

Etapperennet går blant innom Dario Colognas hjemsted.

Programmet for Tour de Ski ble spikret under FIS-kongressen i Sør-Korea torsdag. Den skal blant annet innom sveitsiske Dario Colognas hjemsted.

Tour de Ski åpner i Oberhof med prolog 29. desember (2,5 km for kvinner og 3,75 km for menn). Løpet fortsetter med 10 og 15 km klassiske jaktstartetapper samme sted dagen etter.

Nyttårsaften er det reisedag før løperne skal åpne det nye året med en sprint i fri teknikk i sveitsiske Münstertal. Hjembyen til Cologna, Santa Maria, ligger der.

3. januar fortsetter touren med jaktstartetappene 15 og 35 km fra Cortina d'Ampezzo til Dobbiaco. Dagen etter er det 3 og 5 km klassisk i Dobbiaco før turen går til Val di Fiemme. Der gås det først en 10 og 20 km fellesstart før touren avsluttes med jaktstartetappen på 9 kilometer, der løperne skal opp monsterbakken i Cavalese.

Også resten av verdenscupprogrammet ble endelig fastsatt.

Det er åpning i Gällivare med 10 km og 15 km fri teknikk 24.-25. november. Etter Kuusamo helgen etter går turen over Atlanteren til Quebec helgen 7.-8. desember. Så går turen til Canmore 13.-16. desember. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus