Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Scanpix/Reuters

Zlatan vant fram etter sexrykter

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Svensk radiokanal spredde gruppesexrykter om duo.

Det var den svenske radiokanalen Rix FM som i høst videreformidlet sexrykter rundt det Sveriges landslag i fotball.

Kanalen hevdet at Zlatan Ibrahimovic og tidligere Stabæk-spiller Christian «Chippen» Wilhelmsson hadde vært med på gruppesex på et hotellrom før ne kamp mot Finland.

Både Milan-spissen og «Chippen» reagerte kraftig på disse ryktene og valgte å stevne radiostasjonen. Rix FM måtte etter hvert legge seg flat.

Ryktet oppstå etter at programleder Roger Nordin hadde sendt en SMS som inneholdt informasjonen til redaksjonen i programmet Rix Morronzoo.

Han programlederkollega Sophia Wistam leste så opp denne tekstmeldingen på direkte radio. Innslaget er nå fjernet fra stasjonens nettsider.

- Hos MTG Radio driver vi med underholdning. Dette var spekulasjoner. Det er dårlig radio, sier MTG-sjef Anna Berggren til Resume.

Både Zlatan og «Chippen» er fornøyd med at radiokanalen nå har lagt seg flate, og fjernet innslaget.

- Jeg har lagt dette bak meg nå. Men det er avklart, alt er løst. Vi fikk gjennomslag for det vi ville, sier Wilhelmsson til fotbollskanalen.se.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus