Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Scanpix/Afp

Han får ikke raide Swansea-stallen

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

- Vi har sikret oss en viss beskyttelse mot at Brendan Rodgers går etter våre spillere.

Swansea-styret har fått på plass en avtale som gjør at den ferske Liverpool-manageren Brendan Rodgers ikke får ta med seg de beste spillerne fra sin gamle klubb.

Rodgers ble presentert som Liverpools nye manager fredag. Han ble hentet etter å ha imponert stort i Swansea de siste to sesongene. Britiske medier har spekulert i hvorvidt han vil ta med seg spillere som Joe Allen og Ashley Williams til Anfield.

Svaret fra waliserne er nei - iallfall inntil videre.

Ifølge styreformann Huw Jenkins har Swansea sikret seg mot å miste spillere til Liverpool det neste året.

- Vi har sikret oss en viss beskyttelse mot at Brendan går etter våre spillere i en bestemt periode. Det er snakk om 12 måneder. Jeg tror det er den riktige tingen å gjøre, sier Jenkins.

Han forteller videre at han synes det var trist å miste Rodgers, men at alle har taklet situasjonen på beste måte. Målvakten Michel Vorm er en av spillerne som mener Liverpool har gjort et kupp. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus