Nettavisen.no

Tips oss 468 30 050
Foto: Erlend Aas/Scanpix

- Jeg mistet konsentrasjonen

Det ble et tøft møte med Jessica Balogun for Cecilia Brækhus.

Cecilia Brækhus (30) fikk det svært tøft, men seiret på poeng mot Jessica Balogun fra Tyskland i en VM-kamp lørdag.

Selv om det var flere jevne runder enn den norske jenta hadde ønsket, var Brækhus relativt klart med en enstemmig dommeravgjørelse.

Weltervektverdensmesteren er nå ubeseiret i 20 kamper som profesjonell.

- Jeg visste det var en tøff motstander jeg skulle møte. Jeg hadde god kontroll i begynnelsen, men mistet litt konsentrasjonen midtveis. Det er noe jeg må jobbe med, sa Brækhus til Viasat 4.

Neste kamp blir den utsatte mot knockoutmaskinen Anne Sophie Mathis til høsten. 30-åringen har slitt med sykdom i våres og hadde ikke bokset kamp siden desember i fjor.

Tidligere sparringpartner Balogun sto til forventningene og vel så det. Den angrepsvillige tyske jenta satte Brækhus på en rekke prøver gjennom ti runder. (©NTB)

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker fullt navn fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å være anonym, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntakstilfeller vil vi publisere slike anonyme innlegg etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør