Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Erlend Aas/Scanpix

- Jeg mistet konsentrasjonen

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Det ble et tøft møte med Jessica Balogun for Cecilia Brækhus.

Cecilia Brækhus (30) fikk det svært tøft, men seiret på poeng mot Jessica Balogun fra Tyskland i en VM-kamp lørdag.

Selv om det var flere jevne runder enn den norske jenta hadde ønsket, var Brækhus relativt klart med en enstemmig dommeravgjørelse.

Weltervektverdensmesteren er nå ubeseiret i 20 kamper som profesjonell.

- Jeg visste det var en tøff motstander jeg skulle møte. Jeg hadde god kontroll i begynnelsen, men mistet litt konsentrasjonen midtveis. Det er noe jeg må jobbe med, sa Brækhus til Viasat 4.

Neste kamp blir den utsatte mot knockoutmaskinen Anne Sophie Mathis til høsten. 30-åringen har slitt med sykdom i våres og hadde ikke bokset kamp siden desember i fjor.

Tidligere sparringpartner Balogun sto til forventningene og vel så det. Den angrepsvillige tyske jenta satte Brækhus på en rekke prøver gjennom ti runder. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus