Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Daniel Sannum Lauten (Scanpix)

- Hva faen driver jeg med?

Reisetips med annonselenker

Her er storbyene du bør besøke i påsken

Oddsen med annonselenker

La Liga-overraskelsen i fritt fall

Det tenkte Markus Henriksen lørdag kveld.

NORGE - KROATIA 1-1:

ULLEVÅL (Nettavisen): Det var i det 34. minutt av lørdagens landskamp mot Kroatia at Markus Henriksen fikk en enorm mulighet til å sende Norge i føringen. Den misbrukte han.

På omtrent åpnet mål klarte Rosenborg-spilleren å sette ballen i nevene på gjestenes burvokter Stipe Pletikosa. Det til tross for at keeperen allerede var i bevegelse da Henriksen avsluttet på mål.

- Er litt bittert
Etter kampen var selvfølgelig unggutten skuffet over å ha misbrukt sjansen til å score sitt første landslagsmål for Norge. Han var fullstendig klar over hvor stor sjansen faktisk var.

- Det var et godt angrep på venstresiden, med Huseklepp og Bråten. Jeg får til slutt ballen, og skal absolutt score der. Jeg trodde ikke keeperen hang med, men det var en god redning, sier han til Nettavisen.

- Jeg tenkte: Hva faen er det jeg driver med? Jeg hadde veldig lyst til å score mitt første landslagsmål i dag. Jeg ser keeperen, men kommer litt tett på ham, sier midtbanemannen.

- Må sette sjansene
Det var imidlertid ikke bare Henriksen som sløste med sjansene. Norge hadde flere gode muligheter til å ta ledelsen mot EM-nasjonen Kroatia, men det ville seg ikke helt foran mål.

- Jeg synes vi er gode i første, da er vi bedre enn Kroatia. Jeg bør score, og Daniel Bråten bør score. Når vi får så store sjanser, så må vi sette dem. Heldigvis var det en treningskamp, sier trønderen.

- I første omgang synes jeg vi spiller dem dårlig, selv om vi noen ganger ser at de holder høy klasse. I andre omgang er det litt mer opp og ned. Men jeg synes vi fortjente uavgjort.

For selv om Norge lenge hadde initiativet og kontroll på gjestene var det Kroatia som scoret først. I det 79. minutt slo Dario Srna et nydelig innlegg, og Eduardo Da Silva omsatte det i mål.

- Synd med Modric
Det gikk mot norsk tap, men to minutter på overtid fikk Tarik Elyounoussi hodet på en Espen Ruud-corner. En fortjent utligning for Norge mot et Kroatia uten sin aller største stjerne.

- Jeg hadde jo sett litt fram imot å møte Luka Modric. Han er deres beste spiller, selv om det er mange andre der som også er gode. Det var synd at han ikke var med, sier Henriksen.

Rosenborg-spilleren hadde en god kamp mot England i forrige uke, og synes selv det også gikk bra mot Kroatia.

- Det var litt annerledes i dag, men jeg fikk være med framover, og kom i posisjoner jeg liker å være i. Jeg har bevist at jeg har noe på dette nivået å gjøre, avslutter trønderen.

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus