Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: YouTube

- Det er helt utrolig

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Her er den 12 år lange drømmen i ferd med å gå i oppfyllelse.

Som regel er det stjerner som Suzann Pettersen og Tiger Woods som stikker av med de store overskriftene i golfens verden.

Én dag hvert år er det imidlertid mulig for mindre profilerte spillere, hobbyspillere og unge lovende talenter å realisere den store drømmen.

Har prøvd i 12 år
Mange av dem har et håp om en dag å spille mot de største stjernene i turneringer som U.S. Open. De betaler 150 dollar fra egen lomme og gjør alt de kan for å komme seg gjennom de lokale kvalifiseringene. De drømmer om et lite eventyr.

Mandag ble tilskuerne på Scioto Contry Club vitne til et aldri så lite eventyr. Dennis Miller var en av de håpefulle, som ga drømmen en sjanse - for 12. året på rad. Det så imidlertid ikke ut til å gå 42-åringens vei denne gangen heller.

Han spilte mot flere proffer og oddsene var utvilsomt imot ham. Miller hadde likevel ingen planer om å gi seg og spilte seg til playoff med fire andre om tre ledige plasser.

Etter å ha satt inn putter fra seks og femten fot på henholdsvis andre og tredje hull, holdt han liv i drømmen om å kvalifisere seg. På det fjerde hullet måtte han senke en putt fra 25 fot rett utenfor greenen.

Helt utrolig
Ballen så ut til å ha en perfekt retning på vei mot hullet, men stoppet millimetere unna, og drømmen om å nå U.S. Open så ut til å være knust - enda en gang.

Men så skjedde det noe utrolig. Mens Miller kikket fortvilet oppi lufta, rullet ballen plutselig ned i hullet og publikum slapp jubelen løs.

- Det er helt utrolig. Jeg så ikke engang at den gikk inn, uttalte 42-åringen etter at drømmen hadde gått i oppfyllelse.

Dermed kan Miller forberede seg på å spille U.S. Open etter å ha forsøkt å kvalifisere seg i 12 år.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus