Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Michaela Rehle / REUTERS

Magetrøbbel skaper uro i Ukraina-troppen

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Katastrofal oppladning til fotball-EM for vertsnasjonen Ukraina: Ti spillere slet med magetrøbbel i forbindelse med tirsdagens 0-2-tap for Tyrkia.

Blant dem som er mest preget er den viktige midtbanespilleren Anatolij Tymosjtsjuk og angriperen Andrij Voronin.

- Tymosjtsjuk er i dårlig stand og må behandles med drypp. Det er ikke morsomt. Vi må bare vente på legenes dom, sa landslagssjef Oleg Blokhin etter lagets siste kamp før EM.

- Jeg vet ikke hva årsaken til sykdommen er - vi har alle spist ulik mat. Men vi har en uke å komme oss på. Det er bra at det ikke skjedde 11. juni, la han til.

Ukraina, som gikk på sitt annet strake tap tirsdag, EM-åpner mot Sverige kommende mandag.

Blokhin forteller at han var nær ved å kunne få kampen avlyst på grunn av spillermangel. Bohdan Butko og Denys Garmasj måtte spille selv om de var syke. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus