Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Anthony Devlin/ Pa Photos

- Vrakingen ikke sportslig begrunnet

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Alle vet at Rio Ferdinand (33) ble utelatt av andre årsaker, mener Robbie Fowler.

Tidligere Liverpool-spiss Robbie Fowler tilbakeviser landslagssjef Roy Hodgsons forklaring på vrakingen av Manchester United-midtstopperen fra Englands EM-tropp.

Hodgson har hevdet at Ferdinand falt utenfor troppen utelukkende av sportslige årsaker. Fowler er klar på at rasismeanklagene mot stopperkollega John Terry er grunnen, skriver The Guardian.

Rettssaken mot Terry, som angivelig hetset Uniteds-spillerens lillebror Anton rasistisk under en kamp mellom Chelsea og QPR, skal avgjøres etter EM-sluttspillet.

- Det er ikke snakk om at Rio Ferdinand ble vraket fra Englands tropp av fotballmessige årsaker. Det er helt utelukket. Det vet alle, skriver Fowler på sin blogg hos spillselskapet Paddy Power.

- Villig til å spille med Terry
Den tidligere storscoreren framhever isteden den angivelige rasismeepisoden mot Anton Ferdinand som grunnen. Rio Ferdinand skal også ha kontaktet Roy Hodgson og sagt seg villig til å spille på samme lag som Terry, ifølge Fowler.

Da Chelseas Gary Cahill pådro seg to brudd i kjeven i oppkjøringskampen mot Belgia nylig valgte Hodgson å kalle Liverpool-spiller Martin Kelly (22) som erstatter. Denne beslutningen mener Fowler ikke kan forklares sportslig.

- Jeg har spilt med Rio Ferdinand i Leeds United. Han er en fantastisk spiller som leser spillet glimrende. Han startet 30 Premier League-kamper for Manchester United forrige sesong, et lag som nesten vant ligaen. Sportslige grunner? spør Fowler.

Forbauset Van der Vaart
Terry og Manchester Citys Joleon Lescott utgjør trolig Englands midtforsvar i den første EM-kampen mot Frankrike. Også Tottenhams Rafael van der Vaart er forbauset over at eldstebror Ferdinand ikke er med til sluttspillet.

- Dette er overraskende for meg fordi jeg synes han fortsatt er blant de beste forsvarsspillerne i England, og kanskje i verden. Han er selvfølgelig litt eldre nå, men han er fortsatt frisk og rask, påpeker nederlenderen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus