Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON / NTB scanpix

Hvem tryller du fram nå, Hodgson?

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Endelig er Coventry ute av sumpen

John Terrys lårskade gir enda mer forsvarstrøbbel for den nye England-sjefen.

En vond muskel på baksiden av låret gjorde at John Terry måtte forlate gresset tidlig i lørdagens oppkjøringskamp mot Belgia.

Midtstopperen sliter nå med å bli spilleklar til Englands første gruppespillkamp i EM mot Frankrike, skriver Daily Mirror.

Med andre ord kan landslagssjef Roy Hodgson miste enda en av sine mest betrodde spillere før sluttspillet er kommet i gang.

Chelseas Gary Cahill er allerede ute av troppen etter å ha pådratt seg to brudd i kjeven i samme kamp. Manchester Uniteds Chris Smalling rakk ikke å bli frisk til mesterskapet.

Her finner du kampprogram og TV-oversikt for EM 2012

I tillegg ble klubbkompisen Rio Ferdinand oversett av Hodgson, både da den opprinnelige troppen ble presentert, og da Three Lions måtte hente inn en erstatter for Cahill.

John Terry, som hevdes å være en medvirkende årsak til at Ferdinand ikke er tatt ut, er på plass i Krakow med resten av den engelske EM-troppen.

Han ble sjekket grundig søndag, men sliter fortsatt med ømhet i muskelen.

Chelsea-spilleren fikk klarsignal til Polen-reisen, men med en advarsel om at hele sluttspillet kan ryke om han sjanser på å spille mot franskmennene uten å være 100 prosent frisk.

Englands fysiske støtteapparat er foreløpig ikke veldig bekymret, men vil gi Terry ekstra hvile og trening med forsiktig belastning før mandagens kamp.

- Hvis spilleren må gi seg igjen mot Frankrike vil det gjøre skaden verre. Da er det usannsynlig at han blir bra igjen før turneringen er over, uttaler fysioterapeut Stuart Mills på nettsiden Physioroom .

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus