Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Joe Klamar / Afp

Sjokktap for Pacquiao

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Timothy Bradley stoppet Manny Pacquiaos seiersrekke i bokseringen med en omstridt poengseier.

I Las Vegas lørdag ble det et sjokktap for Pacquiao. Filippineren krever omkamp så snart som mulig.

- Neste gang vil jeg ikke gi dommerne sjansen til å avgjøre, sa han. Bradley, som erobret WBO-tittelen i weltervekt, var ikke sen med å tilby en ny kamp som vil gi ham svært mye penger.

«Pac-Man» regnes av mange for verdens beste bokser uansett vektklasse, og han har hatt VM-titler i åtte vektklasser. Lørdag måtte han tåle sitt første tap på over sju år. En dommer hadde 115-113 for Pacquiao, men de to andre mente begge at Bradley vant med samme sifre. Dermed kunne amerikaneren heve armene. Alle tre dommere var fra USA.

De fleste observatører mente at Pacquiao dominerte kampen og gjorde mer enn nok til å vinne. Promotor Bob Arum kalte dommeravgjørelsen «ufattelig» og «uforståelig».

- Jeg vil gratulere Tim Bradley, som kommer til å tjene masse penger etter dette. Men jeg vil si at jeg aldri har skammet meg så mye over å være del av boksesporten som i kveld, sa Arum.

Pacquiaos trener Freddie Roach sa at han steilet allerede da dommerkortet med 115-113 for filippineren ble lest opp. Han syntes det var for liten margin. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus