Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Nigel Roddis / Reuters

Mandagens Premier League-rykter

Shopping med annonselenker

Kleskuppene du gjør nå, mann

Oddsen med annonselenker

Nå er han lei den «forbanna sammenligningen»

Alle storklubbene er på spissjakt.

Liverpool og lagets nye manager Brendan Rodgers ønsker å hente Daniel Sturridge fra Chelsea, skriver Daily Star.

Apropos Chelsea: Ifølge BBC vil londonklubben denne uka offisielt utnevne Roberto Di Matteo som lagets nye manager.

Arsenal vil tilby Marouane Chamakh og en solid bunke pengesedler til Montpellier i bytte for spissen Olivier Giroud (25), melder Inside Futbol.

Manchester United har ikke lyktes med å hente Karim Benzema til England, men likevel vil nå Manchester City forsøke, opplyser Sky Sports.

Agenten til Johan Djourou mener at Arsenal allerede har fått bud på over åtte millioner pund. Napoli er ifølge Footy Latest favoritter til å sikre seg forsvarsspilleren.

Newcastle, som nylig ga den anerkjente speideren Tony Carr ny åtteårskontrakt, har sendt et bud til Ajax på midtbanespilleren Vurnon Anita (23), forteller The Sun.

Frankrikes trener Laurent Blanc er aktuell som sir Alex Fergusons etterfølger i Manchester United, hevder Daily Mail.

Dette er ikke overgangsrykter, men vi tar det med likevel: Storbritannias trener Stuart Pearce har ifølge Daily Mirror ikke tatt ut Jack Wilshere i sin 35-mannstropp til OL i London, mens Metro skriver at Newcastles midtbanespiller Danny Guthrie avviser at bryllupet hans utviklet seg til VM i hummerkasting.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus