Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: AFP/Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Påskens TV-sendte fotballkamper

Både Luka Modric og Andrej Arsjavin kan komme til å forlate London.

Andrej Arsjavin imponerte stort i Russlands første kamp i EM-sluttspillet i Polen og Ukraina. Nå er hans klubblag, Arsenal, i samtaler med Zenit St. Petersburg, som ifølge Metro ønsker å kjøpe playmakeren tilbake.

Paris St. Germain er også interessert i å hente en playmaker fra London, nærmere bestemt Tottenhams Luka Modric. Den franske klubben med den store pengebingen har tilbudt Spurs 30 millioner pund, hevder Daily Mirror.

Daily Express skriver tirsdag at hårete Marouane Fellaini har uttalt at han ønsker å spille i Champions League eller Europa League neste sesong, og antar derfor at han kommer til å forlate Everton, til tross for at han er høyt skattet av fansen på Goodison Park.

Liverpool duellerer ifølge Metro med tyske Schalke om signaturen til Salomon Kalou, som står uten kontrakt i Chelsea etter forrige sesong.

Tottenham og QPR ønsker keeperen Ben Foster, men West Bromwich skal allerede ha lagt inn et bud på tre millioner pund for keeperen som WBA forrige sesong hadde på lån fra Birmingham. Det er Daily Mirror som skriver dette.

Ajax skal ha gitt Newcastle beskjed om enten å doble sitt bud på fire millioner pund for midtbanespilleren Vurnon Anita eller å glemme 23-åringen, melder The Sun.

Og til slutt:

Manchester United skal være villig til å strekke seg til 15 millioner pund for venstreback Leighton Baines, mens Everton ifølge Manchester Evening News ønsker 20.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus