Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: SUZANNE PLUNKETT (Reuters)

- Det er et problem

Promotion med annonselenker

Dette må alle med telefon ha

Oddsen med annonselenker

Leksand på kanten av stupet

Gareth Bales agent innrømmer at situasjonen ikke er optimal.

Mange Tottenham-supportere fryktet at lagets stjernespillere ville forsvinne dersom klubben ikke kvalifiserte seg for Champions League denne sesongen.

Både Luka Modric og Gareth Bale følges tett av noen av de største klubbene i Europa og sistnevntes agents siste uttalelser er nok ikke det Spurs-fansen vil høre.

- Problematisk uten Champions League
I et intervju med den spanske avisen Sport, som også er gjengitt av Sky Sports, forteller Jonathan Barnett at manglende Champions League-spill er problematisk med tanke på å beholde Bale.

- Ja, det er klart at det er et problem. De største europeiske klubbene vet allerede hvor mye det vil koste å gjøre denne handelen, de interesserte vet hvor mye penger de må legge på bordet, sier han.

Han avviser imidlertid at Barcelona blir neste stoppested for Bale ettersom katalanerne mener prislappen på 40 millioner pund er for stiv. Den spanske storklubben vil trolig gå for Valencias Jordi Alba i stedet.

- Jeg tror det er for dyrt for dem. Så vidt jeg vet, har ikke Barcelona lagt inn noe bud på ham. Er de interessert, må de legge penger på bordet og så begynne å snakke, sier Barnett videre.

Redknapp ut
Bale signerte en ny langtidsavtale med Tottenham i fjor, men har innrømmet at han kunne tenke seg spill utenfor De britiske øyer en gang i framtiden.

London-klubben hadde i utgangspunktet sikret seg Champions League-spill kommende sesong med sin fjerdeplass, men på grunn av Chelseas seier i finalen mot Bayern, ble det bare Europa League for Spurs.

Nylig ble det klart at Harry Redknapp forlater jobben som Tottenham. Hvem som tar over styringen på White Hart Lane er foreløpig ukjent.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus