Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP/Scanpix

Tiger Woods henger med i teten

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

- Føler at jeg har kontroll, sier superstjernen.

Tiger Woods er i tetsjiktet etter en 69-runde på en vanskelig bane da US Open i golf ble innledet torsdag.

Årets annen majorturnering har ry for å være den vanskeligste av dem alle, og slik virket det torsdag da de fleste hadde problemer med å komme seg under par på Olympic Club i San Francisco.

Michael Thompson var et unntak. Han fikk bogey på tre av de første seks hullene, men sju birdier sendte ham i en tidlig ledelse med en sterk 66-runde.

Woods noterte tre birdier og to bogeyer og holdt delt 2.-plass da mange spillere i feltet fortsatt var ute på banen.

- Jeg spilte godt i dag. Jeg følte at jeg hadde kontroll hele dagen. Jeg holdt meg til planen og utførte den, sa Woods, som vant sin 14. og forrige majortittel i US Open for fire år siden.

Thompson endte på delt 29.-plass i sin eneste tidligere US Open-deltakelse, men torsdag solte han seg i rampelyset. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus