Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Skjermdump/YouTube

EM-jenta som sjarmerer verden

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Flere millioner har allerede sett det korte klippet på YouTube.

Det er ikke bare fotballspillerne som får mye oppmerksomhet under det pågående EM i Polen og Ukraina. Også noen supporterne får sine minutter i rampelyset.

Vi husker alle paraguayanske Larissa Riquelme fra VM i 2010, som nærmest erobret verden med sine «opptredener» under mesterskapet.

Undre årets EM har vi fått en lignende fotograffavoritt i polske Natalia Siwiec. Det er likevel ikke bare modeller som fanger fotografenes og folks oppmerksomhet på tribunen.

En kvinnelig russisk supporter har nemlig blitt en stor hit på nettstedet YouTube. Flere millioner har allerede sett den korte videoen av den sjarmerende jenta.

I oppgjøret mellom Tsjekkia og Russland oppdager hun at hun blir filmet av kameraene på arenaen. Jenta blir flau, rødmer litt, og smiler før hun gjemmer ansiktet i hendene.

«Hun er ingen modell eller berømt, hun er bare en helt vanlig vakker russisk jente», kommenterer en bruker på nettstedet YouTube etter å ha sett klippet.

Videoen er allerede lastet opp i mange forskjellige versjoner, og mange av dem har blitt sett av flere hundre tusen mennesker - totalen visninger er flere millioner.

«Jeg så henne på TV her om dagen. Det er utrolig mange videoer av denne jenta på nettet. Virker som de filmer flotte jenter i hver kamp», kommenterer en annen bruker.

Oppgjøret mellom tsjekkerne og Russland endte for øvrig med 4-1. Alan Dzagojev scoret to for russerne, mens Roman Pavljutsjenko og .Roman Sjirkov også scoret.

Se det omtalte klippet her:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus