Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Scanpix/Afp

Liverpool henter to fra City

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Brendan Rodgers skal ha sikret seg to verdifulle menn.

I vår fikk Kenny Dalglish sparken som manager i Liverpool, og inn kom Brendan Rodgers fra Swansea.

Utnevnelsen av nordiren som manager i klubben vil naturlig nok føre til en del endringer, og nå ønsker Rodgers å styrke klubbens speiderstab, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Den nye Liverpool-manageren har tidligere snakket om sin langsiktige plan for klubben, noe som trolig vil føre til forandringer i både spillestil og rekrutteringspolitikk på Anfield.

Skal man tro Liverpool Echo har Rodgers nå ha fått to viktige menn på plass, begge med en fortid i Manchester City. Speiderne Dave Fallows og Barry Hunter skal begge ha blitt ansatt.

Fallows skal ha fått jobben som sjefsspeider i Merseyside-klubben. Han har fram til nå jobbet som speider og ansvarlig for rekruttering hos Premier League-mesterne.

Hunter på sin side kjenner Rodgers godt fra tiden i Reading, og har også vært innom klubber som Bolton og Blackburn. 43-åringen har jobbet i City siden 2008.

Der har han hatt ansvaret for klubbens speidervirksomhet i Sveits, Italia og Russland. Slik sett er det en mann med mye nyttig kunnskap Liverpool nå har ansatt.

Liverpool Echo skriver at ansettelsen av de to speiderne er å regne som et stort kupp for Liverpool, og at de begge vil bli sentrale i jobben med å realisere Rodgers plan for klubben.

Liverpool har enn så lenge ikke ønsket å kommentere informasjonen som Echo sitter på, men lokalavisen er kjent for sine gode kilder innad i Premier League-klubben.

Det er også ventet at Rodgers vil hente inn flere folk i løpet av sommeren. Blant annet skal han være på utkikk etter en medisinsk sjef, og en sjef for spillerutvikling.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus