Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Afp/Faksimile SVT/Expressen

- Hva f... har vi holdt på med?

Shopping med annonselenker

Kleskuppene du gjør nå, mann

Oddsen med annonselenker

Nå er han lei den «forbanna sammenligningen»

Sverige får gjennomgå av pressen etter EM-nedturen.

EM - GRUPPE D:
SVERIGE - ENGLAND 2-3
: Sverige er ute av årets EM-sluttspill etter fredagens 3-2-tap mot England. Fortsatt gjenstår det én kamp, men alt håp er ute.

Nå har England og Frankrike fire poeng hver, Sverige har null, og dermed spiller det liten rolle for Erik Hamrén og hans menn hva som skjer i den siste gruppespillkampen førstkommende tirsdag.

Fiaskoen har selvsagt fått metervis av spalteplass i svensk presse, og mye av det er negativt.

Den tidligere målvakten Thomas Ravelli sier til Expressen at Sverige var for naive.

«Sverige utslått av EM», skriver Aftonbladet, mens «EM-drømmen er over», skriver Expressen. «To reale slag i trynet», skriver SVT. Stemningen er alt annet enn god i vårt naboland etter to strake EM-tap.

Dumt spørsmål
Da den svenske Radiosporten spurte ham om hvordan han følte det etter kampen, svarte Hamrén sint.

- Det er et jævlig dumt spørsmål, sa han og gikk videre.

Også Hamrén får kritikk av svenske sportskommentatorer. Aftonbladet-ekspert Erik Niva mener Sverige mangler en grunnmur i sitt eget spill.

- Slipper man inn enkle mål i dumme posisjoner, så utjevner det hvor mye man har terpet på eget angrepsspill, ballinnehav og pasningstrekanter. Da kan man ikke vinne fotballkamper, skriver Niva.

- Hva faen?
Og smeller til med følgende regle:

- Hva har vi egentlig brukt treningsukene våre til? Hva faen har vi holdt på med? Har vi ikke klart å korrigere de mest åpenbare manglene, eller har vi bare gitt blaffen i dem. Har vi vært inkompetente eller dumme, spør han.

Spillerne og Erik Hamrén var på sin side mer fornøyde med egen innsats.

- Operasjonen var veldig bra, men pasienten døde. Vi gjør en god match, kontrollerer den fint, men de er veldig effektive. De har ikke mange målsjanser i løpet av kampen, sier Hamrén.

- Vi skal være stolte etter England-kampen, sier Zlatan Ibrahimovic.

Uansett hva som er riktig: Sverige er ute av det gode selskap for denne gang.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus