Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Privat: Arquivo Pessoal

Barcelona henter brasiliansk seksåring

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Stabæk fortsetter medaljejakten

Men verken mamma eller pappa blir med til den katalanske hovedstaden.

Etter at storesøster Gabriela registrerte lille Artur Miani på Barcelonas hjemmeside, fikk han muligheten til å imponere storklubbens trenere på et prøvespill.

Og der må han definitivt ha gjort sine saker bra. Nå har han nemlig blitt tilbudt en kontrakt ved klubbens verdenskjente ungdomsakademi La Masia.

Pappa Adilson er naturligvis fornøyd, men føler kanskje en liten bismak ved sønnens suksess.

- Jeg er så stolt. Sønnen min har skrevet under for en av de største klubbene i verden, sier Adilson Miani til brasilianske Globoesporte.

- Han er jo bare seks år gammel, så han kan ikke flytte alene. Dessverre kan jeg ikke forlate landet nå, så moren min kommer til å flytte sammen med ham.

Nå håper faren at sønnen skal følge i fotsporene til spillere som Lionel Messi, Xavi og Andres Iniesta.

- Det er utrolig at han skal få utvikle talentet på samme sted som Messi har utviklet sitt. Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse for ham.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus