Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Harley Peters (Getty Images Sport)

Klar for nok en finale

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

OL-håpet Olaf Tufte avanserte fra semifinalen med god margin.

Olav Tufte tok seg greit videre til finalen under verdenscupen i roing i München lørdag.

Han kom inn på annenplass i sin semifinale, bak hjemmefavoritten Marcel Hacker. Tufte, som ble rapportert å ha en fin rytme i sitt løp, kom i mål på tiden 7.11.27. Det var mer enn tre sekunder bak Hacker, som hadde den klart beste tiden i semifinalen. Totalt hadde den norske roeren fjerde beste tid i semifinalene.

Også den norske dobbeltsculleren med Nils Jakob Skulstad Hoff og Kjetil Borch tok seg til finalen. Selv om Tyskland lenge hadde en knapp ledelse, tok den norske båten seg forbi på slutten, og vant med knapp margin. Tiden 6.29.32 var også raskere enn alle båtene i den andre semifinalen.

I lettvekt dobbeltsculler var Kristoffer Brun og Are Strandli nær en finaleplass. Men i sin semifinale endte de med tiden 6.37.05 på fjerdeplass, ett tidel bak Italia, som tok den siste finaleplassen. Det betyr at den norske båten må ro B-finale.

Dette er den siste store internasjonale turneringen før OL i London. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus