Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Tyskland-trener Jogi Löw var både høyt og lavt under møtet med Nederland.
Tyskland-trener Jogi Löw var både høyt og lavt under møtet med Nederland. Foto: Getty/All Over Press

Löw: - Skal ikke undervurdere danskene

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Landslagssjef Joachim Löw lover at Tyskland er forberedt til skjebnekampen.

Tyskerne har vunnet sine to første kamper og står med full pott i gruppe B. Likevel er ikke stornasjonen helt sikret kvartfinalebillett ennå, selv om mye skal til for at den skal glippe. Med minst ett poeng mot Danmark vil derimot Löws mannskap være sikret gruppeseieren.

- Vi er ikke videre ennå og trenger ett poeng. Vi står overfor en vanskelig kamp siden Danmark også har en mulighet til å ta seg til en kvartfinale. De har ingenting å tape og kan skape en sensasjon ved å avansere, sa Löw på lørdagens pressekonferanse.

- De som avskriver Danmark som en outsider, tar feil. Våre utsendte har de siste månedene rapportert om et dansk lag som spiller godt og som har noe å komme med, fortalte den tyske landslagssjefen videre.

Löw antydet samtidig at måltyven Mario Gómez kommer til å spille fra start. Bayern München-spissen har scoret alle Tysklands tre mål så langt i EM etter 1-0 og 2-1 mot Portugal og Nederland.

Høyreback Jerome Boateng er suspendert for to gule kort og vil bli erstattet av Schalke-spiller Bendikt Höwedes eller Lars Bender fra Leverkusen, ifølge Löw. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus