Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Benjamin Suomela / AP

- Utrolig imponerende

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

Hausken Nordberg sendte Halden til topps i Finland.

Anne Margrethe Hausken Nordberg løp en veldig sterk siste etappe og sendte Haldens kvinnelag til topps i Venla-stafetten lørdag.

Hun løp etter Vendula Klechova, Ida Marie Næss Bjørgul og Mari Fasting. De tre første gjorde den jobben de skulle, men stafetten ble ikke avgjort før Hausken Nordberg satte opp dampen.

Haldens ankerkvinne løp jevnt og sikkert og sikret Halden-klubben den første seieren i de finske skoger siden 1990. Finske Paimion Rasti på 2.-plass ble slått med over halvannet minutt.

Venla-stafetten er kvinnenes konkurranse i Jukola-stafetten. Mennenes kraftprøve starter sent lørdag kveld og avsluttes søndag.

- Jeg følte at jeg var først i skogen, men var ikke trygg før etter at jeg hadde stemplet på siste post. I dag lot jeg teknikken bestemme og orienterte ifra de andre, sa Anne Margrethe Hausken Nordberg om veien til toppen av pallen.

- Det er utrolig imponerende av Anne Margrethe. Når hun er i det «lunet», virker det så lett for henne, men det er bare en liten feil som skal til, så kommer de andre lagene opp bakfra, sa Mari Fasting. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus