Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

Dette elsker Modric å høre

Promotion med annonselenker

De 283 tingene du må ha opplevd før du dør

Oddsen med annonselenker

Skader og karantener i Tippeligaen

Tottenham-fansen er kanskje ikke like begeistret.

Denne uken gikk Gareth Bales agent ut og innrømmet at det er et problemet at Tottenham ikke er kvalifisert for Champions League spill kommende sesong.

Fansen frykter at stjernespillerne vil forsvinne som følge av at klubben ikke klarte å kvalifisere seg for verdens gjeveste klubbturnering.

- Følges av Barcelona
Lørdag kunne Spanias assistent Paco Jimenez avsløre at Barcelona holder et øye med Luka Modric, som er en av Tottenhams mest ettertraktede spillere. Kroaten innrømmer at han lar seg friste.

- Selvfølgelig. Jeg elsker å høre slike ting, men det motiverer meg bare til å spille enda bedre og vise at jeg kan være enda farligere, sier Modric til Goal.com.

Kroatia er avhengig av poeng i møte med Spania for å være sikret videre avansement i Gruppe C.

- Dette er kampen hvor vi virkelig kan vise hva vi er laget av. Vi er overbevist om at vi kan nå kvartfinalen.

Tottenham-stjernen er imidlertid fullstendig klar over at det er spanjolene som trolig vil styre kampen og holde ballen mesteparten av tiden.

- Det er en stor utfordring for oss å møte et lag som Spania. Selvfølgelig kommer de til å kontrollere ballinnehavet, og hvor lenge er sannsynligvis opp til dem.

Hyller lagkameraten
De fleste ser på Spania som soleklare favoritter i kampen, men Modric vet at Kroatias muligheter vil komme i løpet av 90 minutter.

- Vi må jobbe hardt på midtbanen, forsøke å blokkere spillet deres og trykke dem så langt vekk fra målet vårt som mulig.

- Som jeg har sagt tidligere, er jeg overbevist om at vi vil ha være perioder i kampen. Det betyr at vi kommer til å produsere noen sjanser, og vi må ta vare på en av dem.

Midtbanemannen er fornøyd med mesterskapet så langt og er spesielt imponert over det Mario Mandzukic har levert på topp.

- Mario er fantastisk. Han er rask, eksplosiv, en spiler som kan score fra i de vanskeligste situasjoner, men det er viktig å gi ham sjanser til å score.

Spania møter Kroatia i den siste gruppespillkampen i Gruppe C mandag klokken 20.45.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus