Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: STEFAN WERMUTH (Reuters)

Søndagens Premier League-rykter

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Robin van Persie har fått en prislapp mens Ferguson vil la Liverpool smake sin egen medisin.

Selv om de fleste av Europas beste spillere for tiden gjør opp om Henri Delaunay-trofeet i Polen og Ukraina, er det ikke noe som hindrer dem fra å bli ryktet både hit og dit.

Vi starter i Nord-London, hvor Arsenal etter sigende skal ha innrømmet at de kan komme til å selge kaptein Robin van Persie denne sommeren, hvis det tikker inn et bud på 300 millioner kroner.
(Sunday Mirror)

Da det så ut til at Liverpool hadde klart å snyte Swansea for underskriften til Gylfi Sigurdsson, kaster sir Alex Ferguson seg inn i kampen. Om Manchester United-manageren virkelig ønsker islendingen, må han i så fall matche Liverpools bud på åtte millioner pund.
(Caught Offside)

Det er ikke bare sine røde rivaler i vest Ferguson ønsker å svekke. Nå vil han utnytte usikkerheten rundt hvem som tar Tottenhams managerjobb til å hente klubbens største stjerner. Hvis Luka Modric og Gareth Bale skal komme nordover, er det nok uansett ikke snakk om småpenger i overgangssum.
(Metro)

Daniel Sturridge fikk ikke lov til å være med England i EM, noe han tror skyldes situasjonen i Chelsea. Nå vil angriperen ut på nye jaktmarker og angivelig skal både Arsenal, Tottenham, Liverpool og gamleklubben Manchester City være interessert.
(Sunday Mirror)

En litt mindre stjernespekket nyhet: QPR vil sluttføre en avtale som sikrer dem tidligere West Ham-keeper Robert Green, selv om keeperen for øyeblikket befinner seg i EM-landene Polen og Ukraina.
(Mail on Sunday)

Uten at Hammers-fansen sannsynligvis fortviler i særlig grad over å ha mistet Green, vil nok følgende nyhet sørge for at humøret uansett er på topp. London-klubben ser nemlig til Italia i sin jakt på forsterkninger, og både Juventus og Inter har fått henvendelser. Spillerne det er snakk om er henholdsvis Eljero Elia og Luc Castaignos.
(Football Italia)

Vi skrev tidligere om den uavklarte managersituasjonen i Tottenham. Kanskje nærmer det seg en løsning likevel? Ifølge talkSPORT skal Andre Villas-Boas allerede ha blitt tilbudt en treårsavtale med de liljehvite. Sunday Mirror hevder på sin side at Laurent Blanc er sistemann på Tottenhams ønskeliste.

Alan Dzakojev imponerte med tre mål for Russland, før de lørdag røk hodestups ut av mesterskapet. Nå innrømmer 21-åringen at han er åpen for å flytte på seg. CSKA Moskva bør dermed kanskje forberede seg på en telefon fra Arsenal?

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus