Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

- Jeg er i sjokk

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Edwin van der Sar er lite imponert over sine landsmenn etter at Nederland røk ut av EM.

PORTUGAL - NEDERLAND 2-1:

Søndag sørget Cristiano Ronaldo for at Nederland ble sendt hjem i skam med null poeng etter tre gruppespillkamper i EM.

I studio hos RCTI i Nederland satt tidligere storkeeper Edwin van der Sar og var lite imponert over det han fikk se av sine tidligere lagkamerater fra Nederland.

- Jeg er i sjokk, men vi så det komme i oppkjøringen til turneringen. Vi manglet en eller to spillere og noen kom akkurat tilbake fra skade. I mesterskapet så vi at lagdelene fungerte ikke til sammen, sa van der Sar.

Den tidligere Juventus- og Manchester United-keeperen, som har spilt 130 kamper med flagget på brystet, tror nå det vil skje forandringer i det nederlandske laget fram mot neste mesterskap.

- Jeg tror det er over for Mark van Bommel på landslaget. Det kommer til å bli noen forandringer på laget. Det er et skuffende resultat for oss, med tanke på hva vi har oppnådd de siste årene.

41-åringen fikk også spørsmål om hva han syntes om sin arvtaker, Maarten Stekelenburgs, innsats og ga Roma-keeperen godkjent for hans bidrag i mesterskapet.

- Jeg synes Stekelenburg gjorde det bra, men det laget presterte i den andre omgangen mot Portugal er langt under forventningene, sa den tidligere storkeeperen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus