Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

- Jeg er i sjokk

Reisetips med annonselenker

De 25 beste hotellene i Hellas

Oddsen med annonselenker

- Søderlund og Selnæs fortsetter seiersrekken

Edwin van der Sar er lite imponert over sine landsmenn etter at Nederland røk ut av EM.

PORTUGAL - NEDERLAND 2-1:

Søndag sørget Cristiano Ronaldo for at Nederland ble sendt hjem i skam med null poeng etter tre gruppespillkamper i EM.

I studio hos RCTI i Nederland satt tidligere storkeeper Edwin van der Sar og var lite imponert over det han fikk se av sine tidligere lagkamerater fra Nederland.

- Jeg er i sjokk, men vi så det komme i oppkjøringen til turneringen. Vi manglet en eller to spillere og noen kom akkurat tilbake fra skade. I mesterskapet så vi at lagdelene fungerte ikke til sammen, sa van der Sar.

Den tidligere Juventus- og Manchester United-keeperen, som har spilt 130 kamper med flagget på brystet, tror nå det vil skje forandringer i det nederlandske laget fram mot neste mesterskap.

- Jeg tror det er over for Mark van Bommel på landslaget. Det kommer til å bli noen forandringer på laget. Det er et skuffende resultat for oss, med tanke på hva vi har oppnådd de siste årene.

41-åringen fikk også spørsmål om hva han syntes om sin arvtaker, Maarten Stekelenburgs, innsats og ga Roma-keeperen godkjent for hans bidrag i mesterskapet.

- Jeg synes Stekelenburg gjorde det bra, men det laget presterte i den andre omgangen mot Portugal er langt under forventningene, sa den tidligere storkeeperen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

comments powered by Disqus