Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images / All Over Press

Tiger-forbannelsen fortsetter

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Mardy Fish sørger for US Open-skrell

Skuffet stort i US Open.

US Open ble ferdigspilt natt til mandag norsk tid, og man kan mildt sagt beskrive resultatet som sjokkartet.

Webb Simpson stakk av med den gjeve seieren, en mann som ikke har nådd finalespillet i sine to siste turneringer.

Vant foran gravid kone
Amerikaneren spilte US Open for andre gang i karrieren, og vant etter å ha endt på 281 slag totalt, to under par. Det var ett slag mindre enn Michael Thompson og Graeme McDowell.

- Jeg har aldri bedt mer til Gud enn jeg gjorde de siste tre hullene, og det gjorde at jeg beholdt roen, sier Webb Simpson etter triumfen ifølge avisen Clarion Ledger.

Med seg som tilskuer hadde han kona Dowd, som er gravid i syvende måned.

- Jeg er glad hun var med meg, for dette var nervepirrende. Jeg trengte henne, for jeg har aldri vært så nervøs som jeg var i dag. Noen ganger måtte jeg slå meg selv i beinet, for jeg kunne ikke føle dem. Og jeg kunne ikke se for meg å være her uten henne, sier han etter seieren.

Huff da, Woods
For verdensstjernen Tiger Woods gikk det langt dårligere. Han var lenge med og kjempet i teten, men endte opp med full kollaps. Det resulterte i en delt 21. plass for Woods, med tre slag over par.

Han fikk en skjev start med seks over par etter de første seks hullene, og det ødela mye, mener hovedpersonen selv.

- Jeg spilte enkelt og greit ikke godt nok på de første seks hullene. Jeg klarte ikke å få til noe positivt og bommet på balltreffet et par ganger. Mer skal ikke til i en slik turnering, sier Woods etter skuffelsen ifølge Los Angeles Times.

Han er nå inne i sitt fjerde år uten en seier i en Major-turnering. Forbannelsen fortsetter altså for verdensstjernen, som har vunnet 14 majortitler i karrieren.

PS: Her finner du hele resultatlista fra US Open.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus