Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Monatsje/Scanpix/Twitter

Sjekk tøffingens klare advarsel

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Daniele De Rossi gir motspillerne klar beskjed.

EM-GRUPPE C
ITALIA - IRLAND 2-0:

Italia hadde ikke altfor store problemer med å ta seg av stakkars Irland i gruppe C av EM-sluttspillet, og er dermed klare for kvartfinale i turneringen.

Antonio Cassano sendte de blå foran i første omgang, mens Mario Balotelli sørget for å trygge avansementet da han på herlig vis satte inn 2-0 på tampen.

Gutta fra støvellandet havnet bak Spania på tabellen i gruppe C, men fem poeng var nok til å sende både Kroatia og irene hjem.

Fare for takling
Både Cassano og Balotelli fikk mye oppmerksomhet for sine scoringer i løpet av kampen, men også midtbanemann Daniele De Rossi ble lagt merke til.

Roma-spilleren har figurert både som midtstopper og defensiv midtbanemann i denne turneringen for Italia, og stjernen er kjent for sin kompromissløse spillestil.

Han er nok også selv helt klar over hvordan han framstår på en fotballbane. Bak på den ene leggen har nemlig italieneren tatovert en advarsel til motspillerne.

Inne i en varseltrekant viser tatoveringen en spiller som takler en annen. Det De Rossi nok ønsker å si, er at det er fare for harde taklinger når Roma-mannen er på banen.

Tatoveringen på leggen ble vist på TV under mandagens oppgjør, og ble fort en snakkis på nettsamfunnet Twitter.

«Kameraene har akkurat fanget opp De Rossis tatovering. En sklitakling. En klassiker» kommenterte en bruker og delte bildet av De Rossis advarsel.

- Spille med hjertet
Den populære midtbanemannen og hans lagkamerater var ikke blant favorittene før EM, men etter seieren mot Irland er troen nå sterk i støvellandet.

- Nå må vi tenke på enste kamp. Vi må tenke at den betyr like mye som kampen i kveld. Vi må spille med hjertet, sier Italia-trener Cesare Prandelli ifølge UEFA.com.

- Jeg kan love at vi alltid vil skape sjanser og styre spillet. Slik vi gjorde i kveld. Vi skpate mye i kveld og det håper jeg vi fortsetter med, sier treneren.

Italia flytter seg nå til Ukraina og møter vinneren av gruppe D i kvartfinalen. Der ligger Frankrike og England så lang best an, mens også Ukraina henger med.

LES OGSÅ: Balotelli knuste Kroatias EM-håp

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus