Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: JOSEP LAGO (Afp)

- Han er enig med storklubb

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Stabæk fortsetter medaljejakten

Pep Guardiola skal være så godt som klar for nye oppgaver.

Den tidligere Barcelona-treneren Pep Guardiola vil trolig fra 2013 ta over den tyske storklubben Bayern Munchen. Det erfarer Bild tirsdag morgen.

Ifølge den tyske avisen ble avtalen mellom Pep Guardiola og Bayern Munchen så godt som ferdigforhandlet kort tid etter at Guardiola var ferdig i Barcelona.

- Enige
Etter kampen mot Atletic Bilbao, som var Guardiolas siste som Barcelona-trener, skal Bayern Munchens sportsdirektør Christian Nerlinger ha hatt et møte med Guardiolas bror og rådgiver, og partene skal ha kommet til enighet.

Den nåværende treneren Jupp Heynckes' kontrakt går ut i 2013, og det har ligget i kortene at Bayern ville se seg om etter nye krefter. Sesongen har vært en skuffelse, der både ligagullet, cupgullet og Champions League-gullet røyk på målstreken.

Ifølge Bilde ventes det nå at Guardiola straks setter i gang med tyskundervisning, for å være best mulig forberedt til oppgaven som ligger foran ham.

Verken Bayern Munchen eller Guardiola har kommentert Bilds påstander.

God CV
Siden Guardiola overtok jobben som hovedtrener i 2008, har klubben dominert europeisk klubbfotball.

Under den tidligere midtbanemannens ledelse har katalanerne vunnet det meste som er å vinne.

Tre ligatitler, to Champions League-titler, to Uefa Super Cup-titler, to Fifa Club World Cup-titler, én Copa del Rey-tittel og fire titler i den spanske supercupen er fasiten.

Nå kan han altså være klar for nye utfordringer.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus