Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Getty Images/All over Press

De heiteste EM-fruene

Reisetips med annonselenker

Kun denne helgen: Nå sparer du tusenvis på hotellovernatting

Oddsen med annonselenker

Nå er han lei den «forbanna sammenligningen»

Sjekk hvem spillerne henger med utenfor banen.

Sara Carbonero (Iker Casillas)

Iker Casillas' forhold til Telecincos TV-reporter Sara Carbonero er vel kjent for de fleste. I alle fall etter at Spanias sisteskanse ikke klarte å holde fingrene av fatet da han ble intervjuet av kjæresten etter VM-triumfen for to år siden. Carbonero ble i 2009 kåret til verdens mest sexy reporter av FHM i USA. Også under årets EM i Polen og Ukraina er den spanske skjønnheten et yndet mål for de mange fotografene.

Melanie Slade (Theo Walcott)

Melanie og Theo møtte for første gang utenfor kjøpesenteret West Quay, hvor Mel jobbet. Ryktene skal ha det til at det var en kompis av Walcott som åpnet samtalen med å si at kurven Melanie hadde i hånden var til å legge telefonnummere i. Både Arsenal-spilleren og kompisen skrev ned nummeret sitt på en papirbit og la dem i kurven. Tydeligvis var det førstnevntes telefon som ringte den kvelden, og de to har vært sammen siden.

Sylvie van der Vaart (Rafael van der Vaart)

Som så mange andre fotballfruer, er Rafael van der Vaarts kone en del av pop- og TV-industrien. Hun startet karrieren med barne-TV og musikkprogrammer og ble kåret til den mest sexy kvinnen i Nederland i 2003. Da paret giftet seg i 2005, ble hendelsen vist direkte på nederlandsk fjernsyn. De siste årene har Sylvie jobbet med talentshow som «Skal vi Danse» og lignende. Da Sylvie ble diagnosert med kreft i 2009, valgte Rafael å bli et ekstra år i Madrid, slik at kona kunne fortsette behandlingen i den spanske hovedstaden.

Claudine Keane (Robbie Keane)

Claudine Palmer møtte Robbie Keane allerede som 18-åring da hun studerte økonomi på universitetet i Dublin. Den irske skjønnheten har siden satset mer på modellkarrieren og har blant annet blitt kåret til Miss Irland. Nå er hun ikke lenger Palmer - men Keane etter at paret giftet seg i 2008 og sammen har de sønnen Robert Ronan Keane Jr. Claudine var, i likhet med mange andre koner og kjærester, på plass på tribunen under EM.

Irina Shayk (Cristiano Ronaldo)

Cristiano Ronaldo møtte Irina Shayk gjennom sitt engasjement i Armani og har holdt sammen den russiske skjønnheten siden våren 2010. Shayk har blant annet vært med i Kanye Wests musikkvideo til sanger «power» og er engasjert i flere veldedighetsprosjekter. Blant annet bidrar hun med å betale legebehandling for barna i hjembyen Jemanzjelinsk i Russland. Shayk forklarer sitt spesielle utseende med at hun har arvet farens mørke hud og morens lyse lepper.

Sarah Brandner (Bastian Schweinsteiger)

Bastian Scweinsteiger møtte sin Sarah Brandner på en fest i München i 2007 og har siden vært et hett kjendispar for tyske tabloidblader- og aviser. Brandner har blant annet stilt opp i Sport illustrated sin body-paint-utgave, noe som sannsynligvis ikke bremset populariteten. Sin første modelljobb fikk 23-åringen da hun stilte opp for Stadtwerke München - som tilbyr offentlige tjenester i München-området.

Yolanthe Sneijder-Cabau (Wesley Sneijder)

Yolanthe Cabau datet den nederlandske sangeren Jan Smit, men valgte å slå til da Wesley Sneijder tilbød sine tjenester i 2009. Seks dager etter at Wesley og Nederland gikk av banen som tapende finalist i VM-finalen 2010, giftet paret seg i Toscana. Sneijder-Cabau er medeier i Stop Kindermisbruik, en organisasjon som vil forhindre sexuelt misbruk av barn. Etter hun giftet seg med Sneijder skiftet hun ut sitt opprinnelige navn Cabau van Kasbergen med Sneijder-Cabau.

Lena Gercke (Sami Khedira)

I 2006 vant Lene Gercke den tyske versjonen av Top Model, noe som førte til en drøss med reklame- og modelltilbud for den 18 år gamle jenta. Nå har hun blitt 24 og har blant annet gjort reklamekampanjer for H&M, Mexx og Geox. Hun er også kjent fra de amerikanske magasinene Cosmopolitan, Sports Week og Glamour. Tidligere har hun datet Jay Khan fra boybandet US5, men siden 2011 er det Sami Khedira som har hatt æren av å kalle seg Lenas kjæreste.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus