Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen

- Alle landslag har spillere med ego

Shopping med annonselenker

Treningsformen som tar Norge med storm

Oddsen med annonselenker

Oilers kan gjøre det igjen

Men Roy Hodgson hyller Englands lagmoral.

England gjør seg klar til kvartfinale mot Italia i fotball-EM. Landslagssjef Roy Hodgson er strålende fornøyd med lagmoralen spillerne har vist så langt i mesterskapet.

England tok seg til kvartfinale som vinner av gruppe D i EM-sluttspillet. På tre kamper ble det sju poeng. Det gir «Three Lions» selvtillit foran møtet med italienerne i Kiev søndag.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan spillerne har jobbet for hverandre og hvordan de har oppført seg etter kampene med måten de har gratulert hverandre på. Det er noe jeg må være glad for, og som jeg håper vil fortsette, sier Hodgson.

Selv om det engelske landslaget består av mange stjerner, mener Hodgson det ikke er noe problem å få dem til å fungere som et lag.

- Jeg tror ikke det finnes ord som har noen magisk effekt. Man må bare forsikre at alle forstår, som de gjør, at hvis man vil ha suksess som lag, må du prestere opp mot ditt beste og stole på at folkene rundt deg gjør det samme, sier Hodgson.

- Jeg tror alle landslag har spillere med ego. Det er normalt, og jeg tror man bør ha det slik. Det er ofte han som er den gode spilleren. Spilleren som gjør den store forskjellen, forklarer landslagssjefen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus